Storemesteren Samael Aun Weor
Blev født den 6 Marts 1917, i Santa Fe de Bogota i Colombia.
Han er grunlæggeren af de Gnostiske Institutioner på verdens plan, hans bæleringer er spredt over hele kloden.
Har forfættet flere end 75 værker om Esoterisme, hans beleringer indenholder syntesen af mange kultur og muligheden for efterleve det i de gøremål som Mesteren har levnet os.
Han er Vanmands Tidens Avatar, og har et budskab til menneskeheden, hvor han anerkender Kristus Doktrin, og de Store Indviedes doktriner af dem som har betrådt vore Jord.
I hans livetid, efterlevede han eksemplarisk hans doktrin: Bedidsthedens Revolution. Hvor han viste os den psykologiske død, som består af at desintegrer de psykologiske fejl og defekter så medfølelsen kan opstå, den Anden Fødsel hvor vi viiseligt bruger vore energier og opofrer os for menneskeheden.
Han afslører med hans kundskab, hans kærlighed og mest af alt med hans kraft, i gnostisk perspektiv, de mest transcendentale undervisninger så vi kan genforenes med vor eget Selv.
Han skabte det Universelle Kristen-Gnostisk Forening, hvor han formede den tværs over den Gnostike doktrin, som idag skinner i Universets aura og er tilgængelig til hvem som helst som vil lære og gøre brug af det. Hvilken som helst læser af denne side som må have interesse for at have adgang til hans beleringer, eller hans bøger, kan finde en kilde af visdom som vil tilfredstille hans tørst efter mere kundskab, og som mest af alt vil lede dem til praksis og igennem egen erfaring kan selv dømme og gøre sine egne konklussioner om den  hellige Gnosis.
Vi finder i denne Stormester af Uendelig Visdom, et væsen der giver os ly med sin varmhed, og muligheden for at gå den åndelig vej, ved at hjælpe dem der følger Vejen og vil gøre fremskridt i deres perfektion, som vil være Mænd og Kvinder virksomme i deres familier, i samfundet og mest af alt for deres Inner Dybe Selv. For at kunne få vished om Mesteren Samael Aun Weors liv og virke har man brug for en kapacitet som kun kan opnås gennem et ”straight” liv, et liv hvor vi hengiver os i at kende os selv og vække vores bevidsthed som idag er slumrende, og så endda vil vi måske kun få kendskab til  en gnist af denne fanstiske Væsens liv og værk.
Måske du som læser denne tekst, spørger dig selv om Mesteren Samael Aun Weors strorhed, Hvis det er tilfældet, så inviterer vi dig til at gå dybere, til at kende Hans doktrin, og kaste dig ud i Hans kundskab, så du maske i en ikke fjern fremtid kan have frøet der en dag vil bære frugt. Mesteren Samael koordinerede de Verdslige Gnostiske Institutioner og gøre det stadigt gennem Hans værker, selv om idag er sammen med os ham der Restaureade Institutionerne, et andet væsen af høj åndelig rang, nobel og kærlig og ikke mindst loyal overfor Mesteren Samael, hivilket er Stormesteren Lakhsmi.

MESTEREN ER MED OS
Jeg er Avataraen, selv om menneskene her på Jorden ikke tror på det, men hvad enten I tror eller ej, så leverer vi Budskabet. Må den Verdenlige Frælsende Hær (ikke at forveksle med Frælsens Hær.) gøre sig klar til at stå imod de forfærdelige hændelser der vil komme. Så vil vi vide hvem der er hvem! Det er alt!
Vid at jeg, Samael Aun Weor, er jeres Avatara, jeres Maitreya Buddha. Jeg er nedkommet fra de øverste verdener (sfærer) for at undervise jer, hjælpe jer og vær med jer. I kan invokere mig når I har brug for mig. Det kræver ikke hårdt arbejde, blåt koncentrer jer og fokuserer intens på mig, invokerer mig I jeres tanker (sind) og jeg vil komme for at hjælpe jer intensitivt, Jeg er villig til at hjælpe jer, vække jer og oplyse jer. Forstår I?
Min egen krop er intet værd, men uheldigt for nogen og heldigt for andre, inde I mig er der et væsen med umodelig kraft. At ikke lytte til HERREN kan kun føre til fortabelse.
Den Gnostiske Bevægelse må fornye sig selv, man kan på ingen måde forsætte med  forældede systemer. Hvis Bevægelsen ikke fornyede sig selv kontinurligt, så vil den gå i en nedfældende involutions proces.
Jeg gøre klart: min ubetydelig person er intet værd, den har ingen værdig, intet overhovedet, uheldigt for nogen og heldigt for andre, inden i mig er der nogen, det er KRAFTENS HERRE, og det er ikke muligt at nogen bevægelse kan blomstre uden Kraftens hjælp.
Prøv at forstå, at der eksisterer ikke to eller tre Patriarker indenfor den  Gnostiske Kirke (Bevægelse), der findes kun DEN FEMTE AF DE SYV, af hvilken jeg er blåt et instrument, måske ikke hel perfekt, men stadigvæk kun et instrument.
Uden tvivl, den Gnostiske Bevægelse må være en REGENERERINGS-SKOLE, og ikke et konfliktivt bevægelse.
I må vide at jeg er IKKE nedkommet fra de øverste verdener (sfærer) for at spilde min tid, jeg nedkom for at hjælpe jer, for at arbejde med jer og for at tjene jer. Jeg er jeres ven, jeres rigtig broder som elsker jer helhjærtet, det er nødvendigt at I må have tillid til mig. Disse belæringer som I modtager i øjeblikket vil sprædes overalt på Jorden.
Brødre,tiden er kommet, hvor vi må gå til kamp med disse belæringer, tiden er kommet, hvor vi må iagtage, for at kende os selv, i dybden. Forstår I?
Fremad, mine dyrebare brødre, fremad! Må jeres hemmelig fader og Hellige Moder Kundalini velsigne jer.
V.M.SAMAEL AUN WEOR

GNOSIS  Noscete Ipsum!
Gnosis SAMAEL - LAKHSMI